KÜTAHYA / GEDİZ - GÖYNÜKÖREN İLKOKULU

GÖYNÜKÖREN İLKOKULU

Göynükören Köyü Göynükören Mevkii Şehit Ramazan Can Caddesi No29 Gediz Kütahya
Vizyon
Öğrencilerimizin, başarılarını artırmak, öğrenmeyi öğretmek, öğrendiklerini sorgulamak, çağdaş dünyanın üretken bir bireyi olarak yetiştirmek, ilköğretim düzeyinde genel kültür vermek, ülke kalkınmasına sosyal, kültürel, ekonomik katkıda bulunma bilinci ve gücü kazandırmak, onları geleceğin öncüsü ve önderi olarak yetiştirmek.
Misyon
Tüm öğrencilerimiz ilgi duydukları ve yetenekli oldukları alanlara yönelmelerini, dolayısıyla severek, isteyerek seçecekleri ve mutluluk duyacakları bir mesleğe yönelerek bir yüksek öğretime yerleştirilmeye hak kazansınlar, Öğrencilerimiz çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde yaratıcı, girişimci, iş ahlakı ve etik değerlere sahip, dünyayı yakından izleyen, doğruları arayan, her zamanda her alanda en iyi olanı yakalayan, değişen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli düşünce davranış ve donanıma sahip olarak yetişsinler.
Başarılar
Okulumuz imkanları çerçevesinde her türlü etkinliğe katılım göstermeye çabalamaktadır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
KALORİFERLİ
Öğretmenler kendi araçlarıyla ulaşımı sağlamaktadır.
YOKTUR.
GÖYNÜKÖREN KÖYÜ GEDİZ KÜTAHYA
OKULUMUZ İLÇEYE 25 KM UZAKLIKTADIR.